Haus Petra

  • Pension
  • Bed & Breakfast
  • Groepsaccommodatie

Omgeving Pension Winterberg (B&B)

De  omgeving-pension-winterberg is natuurlijk ideaal voor wandelaars en rustzoekers, maar ook sport en sensatie ontbreken hier niet. Vanuit ons Pension B&B Winterberg – Haus Petra zijn vele wandel en mountainbike wegen direct te bereiken. En deze zorgen voor ieder wat wils, ook motortourtochten zijn een “feest”. Steeds “om de hoek” weer een ander prachtig en fraai uitzicht.

Ons Pension, B&B in Winterberg Haus Petra en tevens Groepsaccommodatie in Winterberg  ligt centraal wat betreft de vele uitstapjes en mogelijkheden ivm vertier.

Ook de skipiste, “Snow World” Winterberg -Züschen met diverse sneeuwkanonnen en skiliften is te zien vanuit Haus Petra en snel te bereiken met de auto, in iets meer dan 5 minuten. “Snow World” Winterberg Züschen heeft  7 liften waarvan een SnowTubing baan. De “Skikarussell” Winterberg met 27 liften is in ongeveer 7 minuten te bereiken.

In de omgeving-pension-Winterberg zijn er volop mogelijkheden voor uitstapjes:

Karten (indoor & outdoor), Wildpark, Wellnes Druipsteengrotten, Waterski & Wakeboarding, Universiteitsstad met Burcht in Marburg of wat dacht u van de Rodelbaan, het Klim parcours, Mountainbike parcours, of de Bobbaan in Winterberg

En natuurlijk is er nog veel meer!