Haus Petra

  • Pension
  • Bed & Breakfast
  • Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Winterberg 

Onze Groepsaccommodatie in Winterberg  (Pension “Haus Petra”) kan exclusief afgehuurd worden voor groepen.  (er zijn dan geen andere gasten aanwezig). Mooie en geschikte locatie voor Familie reünies, Motor en Fiets/MTB, wandelgroepen  en (zakelijk) Teambuilding.

Zelfverzorging van ontbijt, lunch en diner, dus is de keuken voor u beschikbaar, deze heeft maar liefst 8m aanrechtblad.

Te boeken in het laag seizoen vanaf 12 Personen – Capaciteit:  tot ongeveer 28 personen, dit ligt aan de samenstelling van de groep.

Wilt u een prijsopgaaf voor de Groepsaccommodatie in Winterberg. Stuur ons even  een Email.  

Bent u met meerdere gezinnen, dan graag de gezinssamenstelling even doorgeven via mail (aantal kinderen incl leeftijd per gezin)  Dit ivm met eventueel bijplaatsen van campingbedje/ opklapbed/ stapelbed en aantal familie kamers dat nodig is.  Na opgaaf (gezin)samenstelling kunnen wij alvast de (kamer)indeling maken. Aantal personen = aantal beschikbare bedden, is de benodigde kamers. Het is voor jonge kinderen niet toegestaan alleen, zonder ouders, op een kamer te overnachten.

Wilt u onze Groepsaccommodatie in Winterberg boeken? dan is het aanleveren van de NAW gegevens van de meereizenden noodzakelijk. Dit ivm de KurtaxeKarte – ook de leeftijd van de kinderen aangeven.

De bedden zijn al opgemaakt, maar handdoeken en keukenlinnen zelf meenemen.

Hond uitsluitend alleen op aanvraag.     —

Inchecken Groepsaccommodatie: Vanaf 15.00 uur  //  Uitchecken Groepsaccommodatie: voor 10.30 uur.  – Heeft u wensen? bijv uitchecken voor 13.30 uur of voor 16.30 uur — Laat het ons bij de aanvraag even weten.

Bij boeking van onze Groepaccommodatie in Winterberg kunt u gebruik maken van de grill op het terras. Helaas is dit in de wintermaanden niet mogelijk.

Er is 1 contactpersoon/aanvrager die eindverantwoordelijk is voor de gehele groep.

Wij eigenaren wonen aangrenzend in het gebouw. (Lees u aub ook de AlgVoorw en de Huisregels deze staan vemeld onderaan bij “contact” – Hier vind u namelijk meer informatie).

Groepsaccommodatie in Winterberg is niet voor: Studenten (jongeren) Groepen en/of Vrijgezellenfeestjes, Mannen(zuip) en voetbalgroepen —  Mountainbikers & Motorrijders zijn natuurlijk wel welkom!